Обадете ни се на:
тел: 058602495
 
 
 
 
 

Новини

 

 

 

 

 

Заповед свързана с мерките срещу разпространението на коронавирус
 

Заповед за дистанционно обучение.

Заповед за затваряне свързана с разпространението на коронавирус.

 

 

Здравейте деца, майки и татковци, баби и дядовци!

Ние, учителите от ДГ“ВЕСЕЛА“ не сме Ви забравили, мислим за вас и искаме да Ви бъдем полезни!

От понеделник /23.03.2020г./ в групите на майките /фейсбук или вайбър/ учителите ще контактуват с Вас, като Ви подават информация по образователни направления /БЕЛ, математика, околен свят, изобразително изкуство, музика ,…/ според седмичната програма на всяка група.

Моля, работете с децата си като спазвате указанията на учителите.

Ако имате възможност разпечатвайте работните листи и работете на хартия с децата. Ако нямате възможност да разпечатате, прочитайте бавно указанията на учителя и работете като гледате от екрана на компютъра.

Ще получавате текстове на приказки, стихотворения, песни. Повечето ще бъдат от учебната програма, но ще има и поучителни, занимателни… Учете ги, коментирайте ги, извличайте поуки от поведението и думите на героите,…

За четвърта подготвителна група има полезни и по програма от Министерство на образованието видео уроци на сайта на „Уча се“ /математика, български език и околен свят/. Предстои разработването на такива и за трета подготвителна група. В настоящия момент ползването им е напълно безплатно - https://ucha.se/

Включете се всички в групите, за да бъдем възможно най- полезни в развитието и възпитанието на децата.

Пожелаваме Ви спокойни дни със семейството!

Нека включването ни онлайн във вашия живот направи ежедневието Ви интересно!

Бъдете здрави!

                  Ръководството и учителите от ДГ№25 „ВЕСЕЛА“, Добрич

 

 

По традиция в рамките на последната седмица от април 23-27.04.2018г. се провежда Седмицата на детската книга и изкуства.

През месец септември 2017г. ДГ „ВЕСЕЛА“ кандидатства и спечели проект по обявена от Министерство на образованието и науката  Национална  програма  „Информационни и комуникационни технологии в предучилищното и  училищното образование“, Компонент  3  ‐  Внедряване  на  модерни  технологии  в  институциите  от  системата  на  предучилищното образование. Компонентът включва предоставяне на целеви средства на детски градини за въвеждане на ИКТ  в предучилищното образование. Оценката на Проекта от МОН бе една от най-високите за страната.

От м. декември 2017г. ДГ „ВЕСЕЛА“ разполага с шест мултимедийни проектори, които ще се използват в ежедневната педагогическа работа в шестте възрастови групи. Проекторите ще допринесат за един съвременен и ефективен начин на провеждане на възпитателно – образователния процес като го подобрят в частта му „онагледяване и демонстрация“ на нов или заучен материал при фронтална и групова работа. 

Свържете се с нас

ДГ №25 ВЕСЕЛА

Гр. Добрич, кв. Дружба 3, №54

Тел: 058602495

Mail: info-800309@edu.mon.bg

Форма за контакт